Новини

Різдвяне печиво – простий і смачний рецепт

Інгредієнти:

борошно – 330 г,

вершкове масло – 220 г,

цукор – 100 г,

яйце – 1 шт.,

ванільний екстракт – 1 чайна ложка,

сіль – 1 чайна ложка,

розпушувач – 1/2 чайної ложки.

Приготування:

  1. Обережно збити масло з цукром до однорідної маси.
  2. Додати яйце та ваніль та перемішати.
  3. Після додати борошно, сіль і розпушувач і знову перемішати.
  4. Розкачати тісто товщиною 2-3 см і щільно загорнути його в харчову плівку.
  5. Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин.
  6. Поверхню посипати борошном і тонко розкачати тісто.
  7. Використовуючи форму, вирізати печиво, перекласти його на лист, застелений пергаментом.
  8. Печиво поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати 10 хвилин.
  9. Готове печиво остудити та прикрасити за бажанням.

Новое на сайте

  • Новини

Постеліть це на землю і забудете про бур’яни: на вашій ділянці вони точно не будуть рости

Бур'яни з'являються на наших ділянках разом із культурними рослинами, а іноді й раніше. До яких…

30/04/2024 22:57
  • Новини

Погода в Україні на середу, 1 травня

1 травня очікується сонячна погода без опадів у всій Україні.

30/04/2024 22:11
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 1 травня

Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?

30/04/2024 21:33
  • Статті

Чому не виходить великодня паска: типові помилки та корисні поради, як виправити

Для тих, хто пече паски самостійно, дуже важливо, щоб вони вийшли пишними ароматними, здобними, щоб…

30/04/2024 20:35
  • Статті

Як склалася доля українців, які 58 років тому водрузили над Києвом наш прапор

У ніч на 1 травня далекого 1966 року двоє товаришів по робочому гуртожитку над головним…

30/04/2024 19:52
  • Новини

Гороскоп здоров’я на травень: Близнюкам треба більше гуляти, а Дівам – спати

Весна закінчується, попереду літо, але астрологи радять не розслаблятися та продовжувати стежити за своїм самопочуттям.…

30/04/2024 19:15