Перед посівом насіння гороху необхідно підготувати. Для цього загорніть його у вологий туалетний папір, укутайте в харчову плівку і залиште на день на батареї.
Після цього посійте горох на глибину 3-5 см, виходячи із норми 80-130 насінин на 1 кв. м.
Коли паростки проклюнуться, переставте ємність із горохом у світле тепле місце і не забувайте поливати в міру підсихання ґрунту. Через 20 днів після появи сходів паростки можна зрізати і вживати в їжу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, яку зелену культуру найпростіше виростити в домашніх умовах.
Кукурудзяні палички – один із улюблених з дитинства десертів і перекусів. Зазвичай це одні з…
Томати вирощують майже всі городники, але не всім вдається збирати рекордні врожаї помідорів. А все…
В Україні 22 травня у погоді не буде суттєвих змін. Увесь час має бути тепло.…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Інсультом називають раптове порушення кровообігу мозку. Він виникає при зупинці кровотоку однією з артерій. Кров…
Шведський шоколадний пиріг - це неймовірно вишукані солодкі ласощі. Він поєднує в собі ніжний шоколадний…