Якщо ви купили шматок старої курки або яловичини, товщина якого становить 2-3 см, його варто рівномірно посипати содою та залишити в холодильнику на пару годин, після чого потрібно ретельно промити і можна приступати до приготування. Якщо ви зібралися приготувати шашлик до святкового столу – замочіть м’ясо на дві години в розчині, що складається з літра мінеральної води і чайної ложки соди.
Через зазначений час м’ясо варто обполоснути, злегка підсушити та замаринувати.
Що стосується котлет, то за допомогою цієї ж соди можна зробити їх більш соковитими і м’якими. Просто додайте її до фаршу. На кілограм продукту знадобиться одна чайна ложка, після чого фарш варто відставити на 20 хвилин.
Якщо вам знадобилося випрати речі, а пральний порошок або гель закінчилися, допоможе, можна в домашніх…
Експерти стверджують, що тільки один зі 100 випадків хвороби Альцгеймера спричинений генами. А близько 80%…
Українське законодавство стимулює українців виходити на пенсію пізніше. За час роботи після настання пенсійного віку,…
Вміст вигрібної ями та септиків необхідно регулярно відкачувати, що досить накладно. Деякі дачники в такому…
Пропонуємо вам вельми незвичайний і цікавий спосіб приготування малосольних огірків. Він стане вам у пригоді…
Популярність переказів з картки на картку пояснюється зручністю і простотою: надіслати гроші зі смартфона можна…