Вимочування здатне позбавити печінку від сторонніх «ароматів», прибрати гіркоту і зробити її м’якою та соковитою.
Якщо використовувати для цього молоко, процес розтягнеться мінімум на пару годин. Але є й інший спосіб, який дозволить вам заощадити не лише час, а й гроші – молоко зараз недешеве, а згодом його доведеться вилити.
Наберіть необхідну кількість води і розчиніть у ній сіль та цукор. На один літр рідини знадобиться по столовій ложці кожної з сипких речовин. Печінку потрібно очистити від плівки і нарізати на шматки, після чого занурити в розчин і залишити на 45 хвилин. Після вимочування печінку можна не промивати – достатньо відкинути шматочки на друшляк, щоб зайва рідина стекла.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні гречки додавати соду.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…