На щастя, існує простий спосіб, який допоможе вам запобігти появі такої проблеми. Для цього слід додати до каструлі, крім яєць, ще один інгредієнт.
Отже, спочатку наповніть посуд холодною водою, після чого занурьте у неї яйця і залиште в такому вигляді на 5-10 хвилин. Через вказаний час всипте в каструльку кілька хороших дрібок солі і поставте її на вогонь.
Дочекайтеся, поки рідина закипить, а потім зменште вогонь до мінімуму і варіть ще 5 хвилин. Коли вийде час, вимкніть плиту, але не прибирайте каструлю з конфорки ще 3-5 хвилин.
Натомість займіться приготуванням розчину, в який варто перекласти зварені яйця. Для цього наповніть ємність холодною водою і влийте в неї столову ложку білого оцту. Залишиться помістити яйця в розчин кислоти і залишити їх там до охолодження. Після таких нехитрих маніпуляцій шкаралупу вдасться зняти на раз-два.
Також легко очистити яйця від шкаралупи допоможе звичайна харчова сода. При варінні яєць потрібно додати у воду 1 чайну ложку соди.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо досвідчені господині додають соду при варінні гречки.
Перехід Православної церкви України (ПЦУ) на новоюліанський календар спричинив зміни до календаря. У 2024 році…
Ми продовжуємо публікувати гороскоп друїдів відповідно до дат календаря. Всього у цьому гороскопі 22 знаки-дерева.…
Під час хвороби важливу роль у підтримці сил та відновленні організму відіграє правильний режим харчування…
У світі дитячої моди навіть найменші деталі набувають важливого значення. Коли справа доходить до вибору…
До Великодня готуються заздалегідь, підбирають продукти та потрібний рецепт. Але більшість жінок працюють, і часто…
Так склалося, що саме для чорнобильців, які мають групу інвалідності, законодавці передбачили більше пільг.