квашена капуста – 300 г,
свіжа капуста – 300 г,
свіжі гриби – 250 г,
картопля – 1-2 шт.,
олія – 2 столові ложки,
вода – 200 мл,
сіль, перець та зелень – за смаком.
Приготування:
Курник - великий пиріг з різноманітною начинкою, яка обов'язково включає куряче м'ясо.
Сьогодні ми розповімо про село Новомихайлівка, яке російські війська постійно намагаються штурмувати.
Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 5 ракетних та 69 авіаційних…
У хабах (центрах) громадської організації «ВПО України» безкоштовно надають очки для зору з різними діоптріями.
Великдень - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке люди відзначають вже понад дві…
Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…