Відповідає лікарка-дієтолог Тетяна Фіалкова:
«Існує думка, що цей продукт важко засвоюється, тому його не слід їсти. Так, бобові важкуваті, проте дуже корисні, просто потрібно їх правильно готувати: замочувати, варити досить довго на маленькому вогні, додавати спеції. Ось тоді вони добре засвоюватимуться. Корисні властивості бобові не втратять, якщо їх заморозити. Наприклад, зелений горошок можна заморожувати у свіжому вигляді, а потім розмороженим або приготовленим на пару вживати в їжу.
Можна бобові пророщувати, а потім додавати до салатів, можна купити вже пророщені бобові – у них теж максимум поживних речовин. Це найкращий варіант для людей, які не люблять бобові або бояться їсти їх через тяжкість. У бобових, як і в рибі, дуже багато фосфору, не слід забувати про це».
Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…
Турбота про дитину — це, мабуть, один із найважливіших обов'язків батьків. Вони повинні опікуватися, навчати,…
Якщо ви бажаєте завжди мати актуальний вигляд, досить обрати одну з цих стрижок. Яким буде…
Більшість сортів та гібридів томату сильно гілкуються і утворюють велику кількість бічних пагонів, які називають…
17 травня очікується погода без опадів в більшості областей України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?