телятина – 600 г,
ріпчаста цибуля – 2 шт.,
часник – 3 зубчики,
морква – 1 шт.,
картопля – 5 шт.,
помідори – 4 шт.,
мелена паприка – 1 чайна ложка,
свинячий жир – 2 столові ложки ,
кмин – 1/4 чайної ложки,
лавровий лист – 1-2 шт.,
сіль та перець – за смаком.
Учасниця 12 сезону кулінарного шоу МастерШеф Мирослава Пекарюк поділилася цікавим рецептом крабового рулету. Його можна…
Українські захисники роблять усе можливе для утримання оборонних рубежів і позицій, завдають окупантам відчутних втрат,…
З моменту введення воєнного стану в Україні пеня за борги за комунальні послуги була заборонена.…
З похолоданням українці стали активніше вмикати обігрівальні прилади, що стало причиною дефіциту в енергосистемі попри…
Мешканці одного з українських міст отримали платіжки за вивезення побутових відходів із додатковою графою. Яку…
В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…