П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 24 по 30 вересня

Гороскоп на тиждень із 24 по 30 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Подіями тиждень небагатий і багато в чому проходитиме під девізом «мовчи, ховайся і таї». Це означає, що варто більше мовчати, тримати свою думку при собі, спостерігати, аналізувати та робити висновки. Час активних дій ще не настав, а надто довга мова може довести до великих неприємностей.

Дуже складний і напружений тиждень. Зараз важливо зберегти свої ресурси, насамперед фізичне та психічне здоров’я, тому необхідно зміцнювати імунітет, уникати переохолодження та уникати спілкування з токсичними людьми.

Можливо, настав час розірвати стосунки, які приносять лише одні страждання. Займіть вичікувальну позицію, подивіться, як поводитиметься друга половина.

Дотримуйтесь раціонального підходу і слухайте голос холодної логіки, намагайтеся не піддаватися емоціям, які цілком можуть захльостувати.

Венера та Сонце увійшли на знак Скорпіона – транзит принесе складнощі у сферу взаємин, оскільки кожен із партнерів зосереджений лише на своїх бажаннях. Не чекайте на грошову стабільність протягом тижня, можуть виникнути проблеми з родичами з майнових питань.

Стаціонарний Сатурн гальмує розвиток соціально важливих процесів, можливі зупинки у роботі державних сайтів, можуть обмежуватись різні права громадян у зв’язку із зовнішньою небезпекою, блокуватися можливості зв’язку.

Сонячне затемнення в Скорпіоні 25 жовтня відкриє осінній коридор затемнень, після якого життя багатьох людей зміниться кардинально.

Гороскоп на тиждень із 24 по 30 вересня

Овен

Цього тижня можлива зміна звичної обстановки, не виключені зміни – несподівані чи бажані. Дайте вихід емоціям, не тримайте весь негатив у собі, інакше це вплине на ваше самопочуття.

Телець

Вас можуть переслідувати дратівливість, намагайтеся не брати участь у сварках. У вихідні необхідно вирішити сімейні проблеми. Але не хвилюйтеся, все закінчиться добре.

Близнюки

Події цього тижня вимагатимуть від вас ретельного аналізу. Саме час для вирішення побутових питань, але не варто казати зайвого. У вихідні тримайте свої особисті плани при собі, і тоді все вийде.

Рак

Вам зараз потрібно зосередитись на сімейних справах. Краще не приймати поспішних рішень, бажано все продумати. Наприкінці тижня можуть приїхати гості здалеку.

Лев

Це час активних дій, ви будете здатні вирішити найскладніші завдання. Спробуйте реалізувати ті зміни у своєму житті, про які мріяли, одне з них ви здійсните.

Діва

Вам загрожує нерозуміння у родинному колі. Втім, можливо, вам вдасться уникнути цієї ситуації – допомога прийде від людини, від якої ви цього зовсім не очікували. У вільний час більше відпочивайте.

Терези

Заплутана ситуація, з якою ви зіткнулися раніше, вирішиться сама собою. Незабаром надійде вигідна пропозиція, обов’язково її прийміть. У вихідні сім’я вимагатиме вашої уваги та турботи.

Скорпіон

Тиждень буде метушнім, але прибутковим. Не давайте нікому якихось обіцянок – виконати їх не вдасться. У складній ситуації розраховуйте на допомогу людину, якій самі колись допомогли.

Стрілець

Не озирайтесь назад, інакше потрапите до мережі спогадів про минулі помилки. Вам допоможуть поради близьких людей. Будьте обережні у висловлюваннях, вмійте зберігати свої та чужі секрети.

Козеріг

Бажано завершувати старі справи та не розпочинати нові. Намагайтеся налаштуватися на реалізацію намічених планів. Не сидіть вдома у вихідні дні, збагатіть себе новими враженнями, відвідайте дітей та онуків.

Водолій

На вас чекає досить благополучний період, який принесе впевненість у здійсненні ваших планів. Якщо є невирішені відносини з документами, краще проконсультуватися з фахівцями.

Риби

У вас виникне низка заплутаних проблем, які доведеться вирішувати самостійно. У жодному разі не приймайте необдуманого рішення. А фізичний стан у вас відмінний, ви зараз енергійні та сповнені оптимізму.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні