Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовини"Проїзний" на залізниці: "Укрзалізниця" запровадила безлімітні поїздки для своїх пасажирів

“Проїзний” на залізниці: “Укрзалізниця” запровадила безлімітні поїздки для своїх пасажирів

Этот материал также доступен на русском языке
Компанія "Укрзалізниця" запровадила абонементи на безлімітні поїздки для своїх пасажирів. З таким проїзним документом пасажир може їздити вибраним маршрутом необмежену кількість разів.

Нову інформацію головний перевізник країни опублікував у Facebook.

Завдяки введеним абонементам, пасажирам “Укрзалізниці”, яким доводиться часто їздити одним і тим же маршрутом, тепер не доведеться щодня купувати квитки. Достатньо лише один раз на місяць сплатити вартість абонементу. Він розрахований на 30 днів.

До того ж громадянам, яким доводиться щодня добиратися на роботу та з роботи електричкою, це ще й значно заощадить кошти.

“Вартість абонементу стартує від 200 грн і залежить від конкретного маршруту, обраного пасажиром. З абонементом пасажир отримує безлімітну кількість поїздок приміськими рейсами за обраним маршрутом протягом 30 днів від дати старту абонементу”, – повідомили в “Укрзалізниці”.

Таким чином, місячні абонементи на приміські маршрути тепер доступні у таких областях:

Київській,
Житомирській,
Чернігівській,
Вінницькій,
Хмельницькій,
Сумський,
Черкаській,
Кіровоградській,
Миколаївській
Одеській.

Крім того, такий абонемент можна також придбати і на київську міську електричку, що рухається кільцевим маршрутом. Це буде зручно та вигідно мешканцям столиці, зазначають у компанії.

“Інші регіони плануємо додати у наступних оновленнях, стежте, будь ласка, за новинами самостійно”, – уточнила прес-служба “Укрзалізниці” у коментарях до публікації.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” відновила гарячі страви у поїздах Інтерсіті+. За гарячий обід потрібно буде сплатити 125 гривень.

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні