Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 3 по 9 жовтня

Гороскоп на тиждень із 3 по 9 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень не принесе значних подій. Натомість обіцяє усілякі проблеми у спілкуванні з людьми. Це стосується і ділових відносин, і любовних, будь-яких інших. Особливо неприємною у цьому плані буде неділя. Перша половина тижня годиться для справ, друга для відпочинку. По можливості треба цей час пережити тихо та безконфліктно.

Овен

Цього тижня вам вдасться досягти багато чого, головне – бути цілеспрямованим і рухатися вперед. Також на вас чекає успіх у вирішенні фінансових проблем. У вихідні краще зайнятися домашніми турботами.

Телець

Приділіть час усунення старих проблем. Вам доведеться витратити максимум зусиль, щоб зберегти душевну рівновагу. Ви можете розраховувати на допомогу близьких людей. Вихідні пройдуть спокійно.

Близнюки

Будьте уважні до знаків долі, можливо, зірки попереджають вас про щось. Постарайтеся не витрачати час і сили марно. Настав добрий період для вирішення важливих питань.

Рак

Якщо виникнуть труднощі, які здаються вам непереборними, не засмучуйтеся. Все вирішиться з великим успіхом, просто не беріть на себе багато зобов’язань.

Лев

Початок тижня обіцяє бути спокійним. Ближче до вихідних можлива зустріч зі старим другом. Вихідні проведіть із близькими людьми, намагайтеся не провокувати конфлікти.

Діва

Зірки рекомендують перенести рішення важливих справ на наступний тиждень. Намагайтеся не давати волі негативним емоціям, це може вплинути на ваше самопочуття.

Ваги

У першій половині тижня спробуйте стримати себе від з’ясування стосунків із близькими людьми. У середині тижня є можливість дізнатися нову для вас інформацію, щоправда, вона може виявитися не зовсім позитивною.

Скорпіон

Зірки рекомендують бути ощадливим. Якщо задумали купити щось дороге, добре подумайте, щоб не помилитись. У вихідні постарайтеся позбутися будинку хламу, що накопичився.

Стрілець

Вдалий час для вирішення будь-яких питань, пов’язаних з юриспруденцією. Навіть важкі рішення, які ви приймете, виявляться абсолютно вірними. Вихідні проведіть у родинному колі.

Козеріг

Не обіцяйте того, чого поки що не можете виконати, будьте стримані у своїх бажаннях та устремліннях. Вам потрібно знайти для себе нові цілі та завдання, інакше неминуча депресія. І не забувайте про близьких людей.

Водолій

Стережіться непродуманих рішень. Краще не підписувати жодних паперів без нагальної потреби. У вихідні дозвольте собі повноцінний відпочинок від усіх справ та турбот.

Риби

Плануючи щось на цьому тижні, найкраще тримати в секреті свої задуми. Інакше все піде не так, як ви задумали. Вихідні – гарний час для вирішення сімейних проблем та налагодження взаємин.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні