Понеділок, 5 Грудня, 2022
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧебуреки з кабачків та картоплі - смачно, ситно та економно

Чебуреки з кабачків та картоплі – смачно, ситно та економно

Этот материал также доступен на русском языке
Для більшості з нас чебуреки асоціюються з чимось схожим на пиріжки з м'ясом, але є рецепти овочевих чебуреків, які ми сьогодні з вами приготуємо.

Інгредієнти:

велика картопля – 3 шт.,

кабачок – 1 шт.,

цибуля – 1 шт.,

морква – 1 шт.,

яйце 1 шт.,

сметана – 1 столова ложка,

борошно – 250-300 г,

олія,

сіль та перець – за смаком.

Приготування:

  1. Картоплю очистити, нарізати на частини та відварити до готовності.
  2. Цибулю дрібно нарубати, моркву натерти на великій тертці та обсмажити.
  3. Кабачок, можна зі шкіркою, натерти на великій тертці і віджати.
  4. Додати кабачок до моркви з цибулею та обсмажувати ще кілька хвилин.
  5. Овочі посолити, поперчити та остудити.
  6. У варену картоплю вбити яйце, додати ложку сметани, сіль і потовкти в пюре.
  7. У пюре всипати борошно та перемішати.
  8. Картопляне тісто та овочеву масу розділити на 4 частини.
  9. Добре посипати борошном обробну дошку.
  10. Взяти одну частину тіста і рукою зробити коржик приблизно 1 см завтовшки.
  11. На один бік коржика викласти частину овочів і заліпити як чебурек.
  12. Смажити в олії до рум’яної скоринки.

Нове на сайті