П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниНа звільнених територіях пенсії видають одразу за 5 місяців, – Володимир Зеленський

На звільнених територіях пенсії видають одразу за 5 місяців, – Володимир Зеленський

Этот материал также доступен на русском языке
У селах та містах Харківської області, які були під окупацією та буквально за кілька днів завдяки українським воїнам знову повернулися під контроль України, повним ходом іде виплата пенсій українським пенсіонерам.

Про це глава держави заявив у відеозверненні щодо підсумків 202-го дня війни.

«Дуже важливо, що разом з нашими військами, з нашим прапором на деокуповану територію заходить і звичайне нормальне життя. Як приклад — у Балаклеї, у Граковому вже почалася видача пенсій одразу за п’ять місяців. За той час, коли ми просто не могли здійснити виплати через окупацію. І всі українські пенсіонери на звільненій території отримають виплати. Україна завжди виконує свої соціальні зобов’язання перед людьми», — повідомив президент.

Також за словами Володимира Зеленського, стабілізаційні заходи завершені в районах загальною площею понад чотири тисячі квадратних кілометрів, ще приблизно на такій же звільненій території стабілізація триває.

Президент подякував українським воїнам за масштабний розгром окупантів у Харківській області. Звільнені населені пункти та міста повертаються до мирного життя.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як оформити пенсію за вислугу років і скільки для цього потрібно страхового стажу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні