Картопля – 8 шт. (4 зварених у мундирах, 4 сирих),
яйце – 1 шт.,
крохмаль – 7 столових ложок,
цибуля – 1шт.,
холодна вода – 100 мл,
олія, сіль, паприка, сметана – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мариновані груші на зиму.
Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…
Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…
7 травня очікуються дощі на Вінниччині, у західних та північних областях, на решті території країни…
Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у багатьох країнах світу. І тому важливо…
Біла акація (робінія звичайна) - листопадне, до 35 м заввишки дерево родини бобових. Цвіте у…