Інгредієнти:
кефір – 200 мл,
сіль – 0,5 чайної ложки,
цукор – 1 столова ложка,
сода – 0,5 чайної ложки,
борошно – 200 г,
яйце – 1 шт.,
яблука – 1-2 шт.,
олія для смаження – 100 г.
Приготування:
- У кефір додаємо сіль, цукор, яйце, перемішуємо.
- Додаємо борошно з содою, замішуємо густе тісто, тісто не повинно спадати з ложки.
- Яблуко можна натерти на великій тертці, але краще нарізати дрібними кубиками.
- Додаємо яблуко в тісто, перемішуємо, викладаємо тісто на сковорідку, коли масло добре розігрілося.
- Смажимо на помірному вогні, накриваємо кришкою, щоб яблука встигли пропектися.