Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: Водоліям везтиме у справах,...

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: Водоліям везтиме у справах, Терезів чекають небезпечні зустрічі

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня багатьох відвідає осіння нудьга. Багато якоїсь суєти, штовханини, люди можуть дратувати, справи гальмуватимуться, ще й погода ця… І неважливо, яка насправді погода, все одно не подобається. Погодьтеся, раціонального цього мало. Не найприємніший настрій створять нам зірки.

У понеділок, 12 вересня, розпочинається новий тиждень, під час якого на нас чекають нові пригоди, перемоги та розчарування. Астрологи, які вважають вересень місяцем багатства, успіху та процвітання, склали гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку, щоб розповісти, як поводитися, щоб уникнути неприємностей у цей період.

Овен

Сміливо беріться за нові справи, навіть якщо вони здаються нездійсненними. Однак пам’ятайте, що в будь-якій ситуації вам потрібно проявити рішучість. Це допоможе вирішити конфлікти.

Телець

Понеділок і четвер виявляться найнапруженішими днями. А кінець тижня буде сповнений значних подій. Не забувайте про близьких людей – їм може знадобитися ваша допомога.

Близнюки

Розслабтеся та не турбуйтеся з кожного приводу. І тоді ви помітите, яке прекрасне життя і як багато в ньому радісних моментів. До важливих рішень краще приступати у понеділок та вівторок.

Рак

Питання, які ви збиралися вирішити найближчим часом, поки доведеться відкласти. Може статися щось, чого ви не очікували. Не нехтуйте відпочинком, відновити сили допоможе сон.

Лев

Присвятіть цей тиждень виключно собі. І тоді в житті з’явиться джерело нових емоцій та енергії, яких вам так давно не вистачало. Від того, в якому настрої ви будете, залежить здоров’я.

Діва

У ці дні все ретельно зважуйте та перевіряйте. Для реалізації життєвих планів вам знадобиться ініціативність. Приділіть увагу близьким людям і не звертайте уваги на настирливість далеких родичів.

Ваги

Вдалий тиждень. Будь-яка співпраця, будь-який діалог у цей період виявляться успішними. Обов’язково присвятіть час будинку. Зараз у вас більше шансів навести лад, ніж в інші дні.

Скорпіон

У цей період вам потрібно побути поряд зі своєю родиною. Влаштуйте домашні посиденьки або оберніться всі разом на природу. Намагайтеся залишатися осторонь будь-яких конфліктів.

Стрілець

Ваші емоційні пориви іноді не доречні. Під впливом почуттів ви можете зіпсувати стосунки із близькими. Візьміть себе в руки і постарайтеся закінчити всі розпочаті справи.

Козеріг

Ви будете легкі на підйом і активні, підвищиться загальний тонус і покращиться настрій. У понеділок справи можуть не так, як планували.

Водолій

У першій половині тижня вам доведеться робити більше, ніж вам цього хотілося б. Більш емоційно насиченою виявиться друга половина тижня. Можливо, потрібна ваша допомога близькій людині.

Риби

На початку тижня можуть наринути негативні спогади та депресія. Але у другій її половині ситуація зміниться. Приплив енергії змусить вас забути про погані думки та зайнятися активною діяльністю.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні