груші – 1 кг,
вода – 1 л,
лимонна кислота – 2 г,
цукор – 5 столових ложок,
оцет – 5 столових ложок,
кориця, гвоздика, імбир – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати солянку з грибами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Якщо ви, що вени почали розширюватися, ноги набрякають, стають надвечір важкими і гудять - одразу…
Наше волосся щодня відчуває на собі стрес: холод, спеку, хімічну дію, наше внутрішнє роздратування. Вони…
Перш ніж розпочинати лікування, потрібно з'ясувати причину появи свербежу шкіри.
Салати прийшли на міжнародну кухню зі Стародавнього Риму. Тут салатом називали одну-єдину страву із зелені.
Відшуміла гіркою радістю Радониця, діти відвідали на цвинтарях батьків та близьких, згадали. А що робити,…