Після того, як горіхи будуть звільнені від шкірки, їх слід насипати у велику миску з водою і ретельно перемішати. Зливши після закінчення 10-15 хвилин брудну воду, вливають свіжу і повторюють ще до двох разів процедуру миття. Висипавши після цього горіхи в кошик, промивають кількома відрами чистої води.
Потім їх слід розсипати на рогожки (груба господарська тканина) і сушити на сонці або вітрі, не забуваючи щодня кілька разів перевертати їх руками. Не допускайте, щоб горіхи намокали під дощем або від ранкової роси, тому що вони стають сірими і неапетитними на вигляд.
При такій підготовці горіхи набувають гарного і чистого кольору, свіжого та приємного смаку та чудової міцності у лежанні. Сушити горіхи на печі або біля джерел тепла не рекомендується, тому що вони отримують некрасивий колір і робляться гіркими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, де краще зберігати волоські горіхи.
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.