Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіУкраїнці зможуть отримати до 1 мільйона гривень на розвиток свого бізнесу

Українці зможуть отримати до 1 мільйона гривень на розвиток свого бізнесу

Этот материал также доступен на русском языке
В Україні стартувала програма макрофінансування бізнесу ветеранів Про це повідомили у прес-службі Українського ветеранського фонду.

В рамках програми ветерани, члени їхніх сімей та сім’ї загиблих захисників зможуть отримати кошти від 500 тисяч до 1 мільйона гривень на розвиток власного бізнесу mozhut-pretenduvaty-na-miljon-na-vlasnu-spravu/” target=”_blank” rel=”noopener”>пише Соцпортала.

Хто може взяти участь у проекті?

– ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, зареєстрованих відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;

– юридичні особи, зареєстровані не пізніше двох років до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Для участі в проекті потрібно заповнити реєстраційну форму, підписати її електронним цифровим підписом, після чого надіслати до Фонду проектну заявку в електронному вигляді разом з обов’язковими документами у pdf-форматі:

  • статутними документами, випискою з ЄДР,
  • довідка про керівний склад,
  • копією УБД засновника організації-заявника,
  • опис проекту,
  • кошторисом,
  • резюм членів команди проекту,
  • термін реалізації.

Більш детальну інформацію про документи можна знайти за посиланням.

Подати заявку можна за посиланням.

Які бізнеси не допускаються для участі у програмі?

Бізнеси, пов’язані з Російською федерацією, азартними іграми, виробництвом алкогольних, тютюнових виробів, зброї та боєприпасів, ядерних матеріалів, а також будь-якого іншого майна, яке не може перебувати у власності громадян, громадських об’єднань, міжнародних та юридичних організацій осіб інших держав на території України .

Заявки на виділення коштів приймають з 5 вересня до 18.00 5 жовтня (за київським часом). Заявки розглянуть протягом двох робочих днів, заявник отримає повідомлення про її статус.

З питаннями та уточненнями щодо проекту можна писати електронною поштою [email protected] з обов’язковим зазначенням теми листа «Конкурс Проектів».

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що грошову допомогу від ООН отримають ще 70 тисяч українців.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні