До ще однієї великої групи продуктів, що викликають алергію, відносяться пасльонові, включаючи баклажан, болгарський перець і помідори, пише Сторінка.
Фахівці закликають з обережністю вживати яйця і молоко, причому як натуральне, так і рослинне.
«Молоко також дуже часто спричиняє алергію. Кефір та сир, можливо, не викличуть, а молоко – так. Багато молодих людей захоплюються рослинними продуктами, особливо такими, як мигдальне або кокосове молоко. Вони додають його замість звичайного коров’ячого, пояснюючи це тим, що не переносять класичного. Але вони не розуміють, що саме на ці продукти у них також може бути алергія», — зазначили медики. Щоб заздалегідь визначити, які продукти слід вживати, можна здати спеціальний аналіз. Слід визначити в крові антитіла класу імуноглобулінів E. Вони відповідають за наявність або відсутність алергічної реакції. Якщо ми говоримо про накопичувальні реакції, то можна перевірити імуноглобуліни G. Це антитіла, які можуть нам сказати про наявність або відсутність алергії або харчової непереносимості.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які продукти повинні бути в раціоні для здоров’я щитоподібної залози.
Коли завершено останні приготування до Великодня і готові паски, залишилося лише покрити їх глазур'ю та…
Субсидія — це державна фінансова допомога фізичній чи юридичній особі, яка виділяється з держбюджету або…
Наш читач Володимир Науменко з Черкаської області хоче дізнатися, як повернути авансовий внесок за комунальні…
Яке добриво варто внести під кущі аґрусу, щоб отримати добрий урожай великих ягід.
Спечіть найсмачніший шоколадний кекс всього за кілька хвилин і насолоджуйтесь його незабутнім смаком.
Кому субсидію у неопалювальному сезоні призначать автоматично, а хто для цього має подати заяву.