Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЯкий одяг не можна носити: названі речі, які притягують негатив та нещастя

Який одяг не можна носити: названі речі, які притягують негатив та нещастя

Этот материал также доступен на русском языке
Езотерики вважають, що одяг та взуття можуть нести погану енергетику, вони впевнені, що будь-яка річ, до якої торкалася людина, ніби проникає у певну енергетику.

Так, одяг та взуття, зокрема, можуть зберігати як позитивний, і негативний енергетичний відбиток. Є чимало прикмет про те, який одяг має погану енергію і може принести негатив, біди та нещастя, пише Телеграф.

Езотерики виділяють щонайменше чотири важливі моменти, які слід врахувати.

Речі померлої людини

Одяг покійників зазвичай перуть і віддають нужденним. На думку езотериків, такі речі потрібно спалювати, інакше одяг принесе біди та проблеми. Те саме стосується навіть коштовностей.

Одяг, в якому з вами трапилося лихо

Спогади про тяжкі події в житті залишаються не тільки в нашій пам’яті, а й осідають на одязі. Тому рекомендується позбавитися речей, просочених негативом, болем, стражданням, оскільки вони притягують лише погане. Наприклад, це речі, в яких людина потрапила в аварію, дізналася про серйозну хворобу.

Незручне взуття

Послідовники східної теорії впевнені, що не можна носити взуття, в якому вам некомфортно. На їхню думку, довголіття безпосередньо залежить від здоров’я стопи. Незручне взуття, яке натирає і тисне, може лише руйнувати вашу енергетику і таким чином “красти” життєві сили.

Одяг із секонд-хенду

Також деякі езотерики запевняють, що не можна носити речі із секонд-хенду. Хоча для пенсіонерів і не тільки, зараз це єдина можливість змінити гардероб та купити те, що потрібно. Адже пенсії ледве вистачає на їжу та комуналку. Але є ціла низка порад, як позбутися чужої чи поганої енергетики. Один з найпопулярніших, це при пранні обов’язково додати трохи солі чи освяченої води. Сіль убиває негатив, а вода змиває чужу енергетику.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні