Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар на тиждень із 25 по 31 липня

Місячний посівний календар на тиждень із 25 по 31 липня

Этот материал также доступен на русском языке
Останній тиждень липня насичений клопотами. Йде активне збирання врожаю, а також посадка ампельних квітів. У середині тижня на нас чекає Молодий місяць, а це означає, що від деяких робіт краще відмовитися, щоб не нашкодити рослинам.

Сприятливі дні: 26 липня

Несприятливі дні: 27-28 липня

25 липня – чудовий день для збирання врожаю часнику та молодої картоплі. У цей день також можна зайнятися посадкою кучерявих та ампельних квітів. Можна провести обприскування від шкідників та гризунів. Не рекомендуються пікірування, поливи та підживлення.

26 липня – сприятливий день для посадки будь-яких квітів, зелені, суниці, підживлення та обрізання рослин. Можна проводити збирання врожаю овочів. А ось від застосування хімічних препаратів захисту рослин краще цього дня відмовитись.

27-29 липня – дні Молодика. У ці дні краще не проводити роботи на городі та в саду. Звичайно, збирати врожай можна і поливати теж.

30-31 липня – можна збирати врожай на зберігання, прополювати, боротися зі шкідниками та хворобами, обрізати зайві та хворі гілки. Можна садити і пересаджувати полуницю, зелень і багаторічні квіти, але якщо сонячна погода.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як доглядати за геранню, щоб вона пишно цвіла.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні