Інгредієнти:
кабачки – 3 шт.,
шампіньйони – 400 г,
цибуля – 1 шт.,
олія — 2 столові ложки (плюс для змащування),
твердий сир–150–170 г,
сметана– 2-3 столові ложки,
сіль, перець, зелень– на смак.
Приготування:
- Кабачки розрізати на дві частини і прибрати м’якоть, має вийти шість «човників».
- Дрібно порізати гриби та цибулю і разом обсмажити на розігрітій олії. Гасити до повного випаровування рідини, після чого додати сіль, перець та сметану.
- Гушити начинку ще близько хвилини, а потім додати зелень, перемішати і зняти з вогню.
- Форму для запікання змастити олією, викласти в човники начинку та посипати сиром.
- Запікати фаршировані кабачки 15 хвилин при 200 градусах.