Інгредієнти:
вершкове масло – 3 столові ложки (плюс для змащування),
яйця – 3 шт.,
курячий фарш – 500 г,
молоко – 100 мл,
мелений мускатний горіх, сіль та перець– за смаком.
Приготування:
- Духовку розігріти до 180 градусів, форму для випічки змастити вершковим маслом.
- Жовтки відокремити від білків і з’єднати жовтки з фаршем та молоком.
- Розтопити вершкове масло, додати до фаршу разом із сіллю і спеціями, ретельно перемішати.
- Білки збити міксером із щіпкою солі у стійку піну.
- Обережно змішати білки з фаршем.
- Вилити суміш у форму та розрівняти лопаткою.
- Випікати суфле 40-50 хвилин до готовності.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг з шовковицею.