П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо ніжне куряче суфле

Готуємо ніжне куряче суфле

Этот материал также доступен на русском языке
З курячого фаршу можна приготувати багато смачних страв, але сьогодні спробуємо спекти суфле - ніжне та повітряне.

Інгредієнти:

вершкове масло 3 столові ложки (плюс для змащування),

яйця 3 шт.,

курячий фарш 500 г,

молоко 100 мл,

мелений мускатний горіх, сіль та перець за смаком.

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 180 градусів, форму для випічки змастити вершковим маслом.
  2. Жовтки відокремити від білків і з’єднати жовтки з фаршем та молоком.
  3. Розтопити вершкове масло, додати до фаршу разом із сіллю і спеціями, ретельно перемішати.
  4. Білки збити міксером із щіпкою солі у стійку піну.
  5. Обережно змішати білки з фаршем.
  6. Вилити суміш у форму та розрівняти лопаткою.
  7. Випікати суфле 40-50 хвилин до готовності.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг з шовковицею.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні