Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЛітнє сонцестояння 2022 року: що сьогодні можна робити, а від чого краще...

Літнє сонцестояння 2022 року: що сьогодні можна робити, а від чого краще відмовитись

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні, 21 червня о 12.13 за київським часом настає літнє сонцестояння. У День літнього сонцестояння нахил осі обертання Землі у бік Сонця приймає найменше значення.

Назву цей день отримав через те, що протягом кількох днів висоти Сонця у небі практично незмінні. Після літнього сонцестояння день у Північній півкулі поступово йде на спад, а довжина ночі збільшується. У Південній півкулі все відбувається навпаки.

Що не можна робити у День літнього сонцестояння

Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Вважалося, що якщо загадати бажання, воно обов’язково здійсниться.

Тому День літнього сонцестояння не можна проводити з поганими думками, сваритися, лаятися, поганословити і впадати у відчай. Необхідно відганяти від себе негатив та налаштовуватися на позитивне мислення.

Літнє сонцестояння 2022 року: що варто зробити

  1. Стрибати через багаття для очищення, позбавлення всього поганого і отримання нових сил.
  2. Змайструвати з гілок колесо та кинути його в багаття. Подумайте про те, чому вогонь є символом нового початку, що нове ви хотіли б принести у своє життя.
  3. Зробіть з ароматних літніх трав та квітів вінок, прикріпіть до нього свічку та спустіть на воду. Такий ритуал неодмінно надихне вас на нові звершення та втілення мрій у реальність.
  4. Папороть приносить успіх, тому зберіть його листя, висушіть як гербарій і носіть із собою, наприклад, у робочому блокноті, щоб залучити удачу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні