Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедія5 звичок, що провокують старіння

5 звичок, що провокують старіння

Этот материал также доступен на русском языке
Усім нам хочеться якомога довше бути молодими. Звичайно, старіння - це природний процес, але його можна уповільнити, адже на збереження молодості впливає багато факторів. Саме про них і сьогодні поговоримо.

Занадто гарячий душ. Гаряча вода має деструктивний вплив на шкіру і сприяє втраті вологи, а також змиває природні олії, що захищають шкірний покрив. Приймаючи душ, віддавайте перевагу температурі, максимально близькій до температури тіла – максимум 40 градусів.

Поза для сну. Також має велике значення поза, в якій ви зазвичай спите. Найбільшу шкода організму завдає сон на животі. Такий сон негативно впливає на внутрішні органи та зовнішній вигляд особи. Крім того, через повернену на бік голову погіршується постачання крові і кисню головного мозку. Найкорисніша поза – на спині.

Дієти. Шкодить здоров’ю і наближає старість дієта, позбавлена ​​ненасичених жирів. Вони життєво потрібні організму! Звідки їх брати? Щедрі джерела – авокадо, яйця, горіхи. Можна використовувати у вигляді біодобавок омега-3 та омега-6.

Кондиціонер. Деякі блага цивілізації також заважають збереженню молодості. Наприклад, кондиціонер, який сьогодні є майже у кожній квартирі. Кондиціювання повітря сприяє передчасному старінню шкіри та утворенню зморшок через пересушування повітря в приміщенні. Нешкідливі лише ті кондиціонери, які мають функцію зволоження повітря.

Джинси, що обтягують. Ви здивуєтеся, але старість наближають джинси. А також звичка сидіти у позі “нога на ногу”. Справа в порушенні кровообігу в органах малого тазу через затиснені судини. В результаті страждають і суглоби, і хребет.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про продукт, який допоможе зберегти молодість.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні