Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень з 20 по 26 червня

Місячний посівний календар дачника на тиждень з 20 по 26 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Цей тиждень сприятливий для садових та городніх робіт, хоча є дні, коли краще не займатися прищипкою, проріджуванням та рясним поливом, інакше можна нашкодити рослинам.

20 червня. У цей день можна зайнятися активними роботами у саду та городі. У саду рекомендується зайнятися обрізанням дерев, щепленням, прикореневими підживленнями. Також рекомендується зайнятися посівом та посадкою коренеплодів, цибулинних, бобових, картоплі. У цей день не рекомендується прищипка, пікірування, а також рясний полив.

21 червня. У цей день бажано не проводити активних дій у саду та городі. Полив у цей день рекомендований. Крім того, можна зайнятися знищенням бур’янів та різних шкідників, а також органічним прикореневим підживленням. У цей день не рекомендується займатися прищіпкою та пікіруванням.

22 червня. Цей день є сприятливим для роботи із надземною частиною рослин. Можна зайнятися проріджуванням сходів, прополюванням, обприскуванням культур від шкідників та добривом ґрунту. У саду можна зайнятися обрізанням дерев, щепленням та перещепленням. Крім того, рекомендується викопування квіткових цибулин, можна зайнятися обрізанням вусів полуниці. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непохитною.

23 червня. Цей день сприятливий для робіт у саду та городі, але при цьому краще працювати із наземною частиною рослин. Рекомендується зайнятися посадкою та посівом рослин, а також підживленням та внесенням добрив. У цей день не рекомендується пікірування та прищипка.

24 червня. Цей день підходить для пасивних дій у саду та городі. У городі можна зайнятися прополкою, оранням та розпушуванням землі. Рекомендується також органічне підживлення та обприскування від шкідників та хвороб. Можна зайнятися впорядкуванням саду. Від прищипок, пікірувань, роботи з корінням рослини краще відмовитись.

25 червня. Це пасивний день, тому в саду та городі не рекомендується займатися будь-якими активними діями. Не рекомендовано і рясна полива.

26 червня. Цей день сприятливий для робіт у саду та городі. Можна зайнятися посівом та посадкою рослин, у яких їстівною є підземна частина (коренеплоди, цибулинні, бобові, картопля). Також рекомендується прополювання бур’янів та обприскування рослин від хвороб та шкідників. Крім того, в саду можна зайнятися обрізанням, щепленням та перещепленням. У цей день не рекомендується прищипка та пікірування коріння.

Нагадаємо, раніше ми розповідали чим підгодувати лілію для пишного цвітіння.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні