На Кавказі м’ясо здавна маринують у прокислому молоці. Молочна кислота, впливаючи на волокна м’яса, робить його м’яким. Щоб приготувати смачну страву, знадобляться будь-яке м’ясо, цибуля, сіль, перець і кисле молоко.
Кисле молоко покращує текстуру волосся, зволожує їх, сприяє утворенню колагену.
Змішайте:
Отриману суміш нанесіть на всю довжину волосся, укутайте голову целлофановим пакетом і рушником і залишити на 30-40 хвилин. Потім змийте шампунем.
Молочна кислота може надати блиск потьмянілому сріблу.
Для цього потрібно замочити вироби у кислому молоці на 30 хвилин. Після чого промити теплою мильною водою та протерти м’якою тканиною.
Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?
Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…
Варикозне розширення вен є дуже поширеним захворюванням. Його складно лікувати, але існують деякі тренування, які…
Куряче філе має величезну харчову цінність для організму завдяки високому вмісту білка. Але багато хто…
Деякі найменш захищені категорії населення мають право на отримання допомоги від ООН у розмірі 10…