Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаТарифи на газ для населення: газопостачальні компанії озвучили ціни на червень

Тарифи на газ для населення: газопостачальні компанії озвучили ціни на червень

Этот материал также доступен на русском языке
Через війну перелік газопостачальних компаній суттєво скоротився: у червні присутні лише 14 компаній із річними тарифними планами.

Про це пише Газправда .

Найнижчу ціну – 7,70 грн за куб – запропонувала компанія «Еру Людям». На другому місці – “Енерджі Трейд Груп” з ціною 7,79 грн за куб. Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» із ціною 7,96 грн за куб – на третьому місці.

Далі йдуть «Волиньелектрозбут» та «Закарпаття Енергозбут» із цінником 7,98 грн за куб, а також «Полтавагаз Збут» із цінником 7,99 грн за куб.

Ціна газу решти невеликих приватних постачальників у рейтингу коливається від 8 до 29,95 грн за кубометр. Найдорожчий газ пропонує ТОВ «Асканія Енерджі» – по 29,95 грн.

Інші газзбути, зокрема регіональні, що працюють під брендом «Твій Газзбут», не оприлюднили ціну на червень.

Перевірити, чи не потрапили ви до постачальника «останньої надії» з 1 червня, можна за посиланням https://tsoua.com/kliyentam/pereviryty-nayavnist-postachalnyka/, ввівши свій ЄIC-код (його можна знайти у платіжці за газ або у укладеному з вашим оператором ГРМ Договорі на розподіл природного газу).

Нагадаємо, що споживачі, які потрапили до постачальника «останньої надії», мають до 60 днів на пошук нової, постійної газопостачальної компанії. Люди мають право вибирати та змінювати газопостачальну компанію за власним бажанням.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як підключити газопостачання в ушкодженому будинку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні