Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляНаймодніша зачіска 2022 року – сучасний варіант стрижки принцеси Діани

Наймодніша зачіска 2022 року – сучасний варіант стрижки принцеси Діани

Этот материал также доступен на русском языке
Все нове – добре забуте старе. Ось і перукарі згадали надзвичайно популярну свого часу зачіску принцеси Діани, надали їй сучасних рис - і стрижка знову підкорює серця модниць.

Принцеса Діана закохала британський народ, а її трагічна доля увічнила її роботу. Крім благодійності, мама принців Вільяма та Гаррі вважається справжньою іконою стилю. Її образи копіювали та продовжують копіювати дівчата з усього світу, а її культова зачіска повертається в моду з новою силою.

Стилісти показали, як можна осучаснити стрижку леді Ді

Принцеса Діана носила зачіску боб-каре довжиною вище вилиць з глибоким бічним проділом, прикореневим об’ємом та множинними шарами. Іноді вона стригла волосся ззаду коротко, а іноді відпускала його.

Її волосся було підстрижене так, що створювався природний об’єм, а сама зачіска не потребувала зайвого укладання. Досить було вимити волосся і висушити його феном з використанням круглого гребінця.

Завдяки багатошаровості і кільком рівням ця стрижка підійде власницям тонкого волосся, адже вдасться створити об’єм, а також дівчатам з густим волоссям, що допоможе трохи проредити локони.

Стрижка боб-каре дуже освіжає, відкриває обличчя і надає зовнішньому вигляду лагідної жіночності, якою славилася леді Ді.

“Боб-каре справді яскрава зачіска, яка відмінно підійде для літа. Зачіска жіночна, але водночас має якусь мужність”, – зазначає експерт із зачісок Андреас Уайлд.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні