Цей спосіб працює для будь-якої випічки – смаженої, печеної – пирогів, пиріжків, булочок, повідомляє Ukr.Media.
Йдеться про звичайний крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Між іншим, з кукурудзяним крохмалем пиріжки виходять ще смачнішими та повітрянішими.
Крохмаль потрібно перемішати з мукою, перш ніж додавати його в тісто до інших інгредієнтів. На 4 склянки муки достатньо однієї столової ложки крохмалю. Пиріжки, пироги та будь-яка інша випічка після цього вийдуть м’якими, повітряними та смачними та залишаться такими протягом кількох днів.
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…
Погода в неділю, 5 травня, у деяких регіонах уже не буде такою безхмарною. Синоптики очікують…
У травні 2024 року потужні магнітні бурі припадуть на початок місяця. Чи варто очікувати небезпеки…
За всієї популярності посуду з тефлоновим покриттям, чавунні пательні все ще популярні на наших кухнях.…
У світі кулінарії інструменти відіграють ключову роль у досягненні ідеальних результатів. Серед них міксери займають…
Українці, які помітили незадовільну якість житлово-комунальних послуг, мають право на це поскаржитися. Про те як…