П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯблучна шарлотка на сковороді

Яблучна шарлотка на сковороді

Этот материал также доступен на русском языке
Улюблену яблучну шарлотку можна пекти не лише в духовці, а й на сковороді під кришкою.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • яйця – 3 шт.,
  • борошно – 70 г,
  • цукор – 60 г,
  • розпушувач – 1 чайна ложка,
  • яблука великі – 2 шт.,
  • масло вершкове для обсмажування,
  • порошок кориці – за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ

  • Яблука нарізати на тонкі часточки і злегка обсмажити на вершковому маслі.
  • До яблук додати корицю.
  • Збивати яйця з цукром доти, доки яєчна маса не збільшиться в обсязі.
  • У яєчну масу додати|добавляти| муку|борошно|, розпушувач і перемішати.
  • Вилити тісто на яблука та готувати на повільному вогні під кришкою з двох боків до готовності.
  • Готову шарлотку прикрасити часточками яблук і посипати цукровою пудрою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні