Інгредієнти:
хек – 1 кг,
цибуля – 1 шт.,
помідори – 1 шт.,
молоко – 200 мл,
часник – 1 зубчик,
лимон – 1 шт.,
зелень, порошок паприки, куркуми, імбиру, сіль та перець – за смаком.
Приготування:
Подавати з відвареною картоплею або рисом, зверху посипати рубаною зеленню.
Молоко можна замінити звичайним бульйоном або кип’яченою водою, додавши спецій та приправ, вершкове масло або тертий плавлений сир.
Нагадаємо, раніше ми давали рецепт приготування лаваша в домашніх умовах.
Сьогодні ми розповімо про село Новомихайлівка, яке російські війська постійно намагаються штурмувати.
Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 5 ракетних та 69 авіаційних…
У хабах (центрах) громадської організації «ВПО України» безкоштовно надають очки для зору з різними діоптріями.
Великдень - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке люди відзначають вже понад дві…
Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…
Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…