Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниСонячне затемнення 30 квітня: особливості, що можна і не можна робити

Сонячне затемнення 30 квітня: особливості, що можна і не можна робити

Этот материал также доступен на русском языке
Чим обернеться весняне сонячне затемнення 2022 року і до чого потрібно бути готовими в цю дату.

Астрологи стверджують, що наприкінці квітня відбудеться одна з найважливіших подій у році. Сонячне затемнення започаткує новий місячний місяць і переверне з ніг на голову життя багатьох людей.

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 – час, дата та особливості

Сонце опиниться в тіні і зануриться у пітьму 30 квітня о 23:27 за Києвом. Примітно ця подія тим, що вона починає коридор затемнень 2022 року, який триватиме два тижні. За словами експертів, саме у цей період можна запускати процес трансформації, змінювати своє життя та зміцнювати позиції.

Наступне сонячне затемнення 2022 року відбудеться 25 жовтня, але воно також буде не повним, а частковим.

Що потрібно робити в затемнення сонця

Астрологи вважають, що сонячні затемнення – несприятливий період, який тяжко позначається на багатьох людях. Проте вплив сонця можна збалансувати, виконуючи лише дозволені дії. У складний період допустимо:

  • відпочивати, гуляти на свіжому повітрі;
  • переїжджати;
  • міняти роботу;
  • навчатися будь-чому;
  • планувати зміни у житті.

Найголовніше в період затемнення – зрозуміти, чого ви дійсно хочете. Важливо слухати інтуїцію та внутрішній голос, а не розум. Шукайте нові способи заробітку чи знайомств, розвивайте творчу енергію, а результати своїх старань побачите вже у серпні.

Що не можна в сонячне затемнення

Категорично заборонено піддаватися слабкостям, реагувати на провокації, вчиняти імпульсивні вчинки. Не діяти теж не можна – ви можете використовувати енергію сонця для покращення якості свого життя.

Пам’ятайте про те, що в період сонячних та місячних затемнень люди стають особливо чутливими, сприйнятливими та дратівливими, тому намагайтеся уникати конфліктів та тримайте себе в руках.

Знаки Зодіаку, які постраждають у день сонячного затемнення

Астролог Ганна Єфремова зазначила, що у день сонячного затемнення Раки та Леви можуть відчути душевне, а також фізичне нездужання. Також експерт із зірок попереджає, що у психічно слабких представників цих двох знаків Зодіаку можуть виникнути суїцидальні думки.

У період сонячного затемнення Раки та Леви можуть зіткнутися з безсонням, з неспокійним сном та страшними снами, підвищеною тривожністю та емоційністю. Дадуть про себе знати фобії та страхи. Зникне здатність ясно мислити та приймати правильні рішення.

Що стосується здоров’я, то можуть виникнути різкі перепади кров’яного тиску, головний біль, кровотечі та загострення тяжких захворювань.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні