П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниАрестович спрогнозував, коли Україна перейде до наступу та будуть важкі бої

Арестович спрогнозував, коли Україна перейде до наступу та будуть важкі бої

Этот материал также доступен на русском языке
24 лютого в Україні розпочалася війна. Українська армія бореться з ворогом уже 64 дні. Радник глави Офісу президента Олексій Арестович спрогнозував, коли розпочнуться найтяжчі бої.

Про це він заявив в ефірі “Фейгина LIVE” пише Суспільне.

За словами Олексія Арестовича, потрібен певний час, щоб до України надійшла важка зброя – танки, бронетехніка, реактивні системи залпового вогню.

Також, зазначив Арестович, якийсь час займе бойове навчання, оскільки Україна “не кидає у бій своїх солдатів непідготовленими”.

“До кінця травня – початку червня західна зброя надійде в товарній кількості, здатній змінити співвідношення сил і засобів на конкретній ділянці фронту, а може бути на двох або трьох. Я думаю, що до середини червня ми отримаємо боєздатні частини, озброєні цією західною зброєю, готових переходити у наступ”, – сказав радник голови ВП.

Так, за його прогнозом, у другій половині червня чи у липні в Україні відбуватимуться важкі бої.

“Але вже українська армія піде в наступ. Російська армія це розуміє. Вони поженуть строковиків, яких почали призивати з квітня. І цих хлопців, які пройшли двомісячні чи одномісячні навчання, на старій іржавій техніці, яку вдасться відновити, радісно кинуть у м’ясорубку західної зброї та злих українських військовиків”, – сказав Арестович.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні