Інгредієнти:
фарш – 500 г,
яйця – 5 шт.,
сир – 100 г,
помідор – 1-2 шт.,
сіль, перець та майонез – за смаком.
Приготування:
- Чотири яйця зварити круто, очистити та розрізати навпіл.
- Фарш посолити, поперчити, розбити яйце, що залишилося, і добре вимісити.
- Поділити фарш на частини, скачати з фаршу кульки.
- Помідор порізати на кружечки, а сир потерти на тертці.
- Деко для запікання змастити олією і викласти на нього кульки з фаршу.
- Притиснути кульки в середині, щоб вийшли гнізда з фаршу.
- У середину кожного гнізда покласти шматочок помідора, видавити трохи майонезу, зверху покласти половинку вареного яйця.
- Зверху гнізда посипати тертим сиром.
- Поставити лист у духовку і запікати до готовності фаршу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печінку в тісті.