Вівторок, 16 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 25 квітня до 1 травня

Гороскоп на тиждень з 25 квітня до 1 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Водоліям тиждень принесе масу приємних вражень, для Терезів це невідповідний тиждень для починання нових справ. а Овну зірки радять зайнятися невідкладними домашніми справами.

Овен
Цього тижня зірки радять зайнятися невідкладними домашніми справами. Будьте уважні до рідних – зателефонуйте їм або відвідайте. Наприкінці тижня приділіть максимум уваги здоров’ю.

Телець
На тижні виникнуть домашні проблеми, але підійдіть до їх вирішення творчо. Делікатності й терпіння потребуватимуть взаємини з близькими.

Близнюки
Будьте активні та товариські. До будь-якої справи починайте з упевненістю, тоді вам вдасться керувати ситуацією, і оточуючі прислухаються до вас. Бережіть здоровʼя і не допускайте переохолодження.

Рак
Намагайтеся не провокувати плітки. Проявіть характер і прислухайтеся до інтуїції, і тоді навіть фінансові неприємності стануть вам вигодою. Вихідні – чудовий час для зміцнення сімейних традицій.

Лев
Не посвячуйте у секрети випадкових людей, інакше у вас зʼявляться недоброзичливці. Вихідні дні присвятіть дітям та близьким людям, зробіть щось корисне для інших. Наприкінці тижня зверніть увагу на харчування.

Діва
На цьому тижні ви отримаєте пропозицію, яка може принести користь. Також увімкніть режим економії. У вихідні зірки радять відпочити у компанії близьких – це відновить ваші сили.

Терези
Для вас це непідходящий тиждень для починання нових справ. Краще відпочити, відновити сили і перечекати якийсь час. Шукайте у всьому золоту середину.

Скорпіон
Будьте уважні у спілкуванні – через випадково кинуте слово може вибухнути скандал. У неділю можливою є зустріч зі старими друзями.

Стрілець
Тиждень буде досить неоднозначним, він піднесе як подарунки, так і негативні емоції. Намагайтеся в цей період не ухвалювати доленосних рішень, організм потребує відпочинку, чим і займіться на вихідних.

Козеріг
Присвятіть себе сімʼї. Будьте готові прийти на допомогу родичам та сусідам. Не дозволяйте поганому настрою зіпсувати ваші стосунки.

Водолій
Тиждень принесе багато приємних вражень. Порадуйте рідних увагою і турботою, проведіть разом якнайбільше часу. У разі виникнення проблем не соромтеся просити поради.

Риби
Стримуйте емоції, уникайте конфліктів через сімейно-побутові проблеми. Ставтеся до оточуючих з повагою. Середина тижня – чудовий період для творчості. Це відволікатиме вас від негативу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні