Про них розповідає телеграм-канал Medical Alliance.
Так, вчені стверджують, що будь-яке повторне кип’ятіння призведе до накопичення шкідливих речовин.
По суті, це “мертва вода” з низькими смаковими властивостями. Через високі температури зникає необхідний людині кисень. Крім того, елементи з хлором при кип’ятінні стають канцерогенами, а важкі метали, нафтопродукти збираються і поступово накопичуються у чайнику у вигляді накипу. А осад із чайника, якщо його не очистити, потрапляє в організм та вимиває корисні речовини.
Отже, всі основні проблеми пов’язані з чайником і накопиченням у ньому виведеного із води. Звичайно, токсичність такої води досить невисока, але якщо її вживати довго, можуть початися помітні наслідки. Тяжкі метали, нітрати, феноли та інші шкідливі речовини, що були у воді до кипіння, нікуди не випаровуються.
Так, постійне вживання кип’яченої води призводить до виведення з організму цінних мінералів та солей; при повторному кип’ятінні у воді збільшується концентрація небезпечних солей, що погіршують роботу життєво важливих органів та систем.
Бур'яни з'являються на наших ділянках разом із культурними рослинами, а іноді й раніше. До яких…
1 травня очікується сонячна погода без опадів у всій Україні.
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
Для тих, хто пече паски самостійно, дуже важливо, щоб вони вийшли пишними ароматними, здобними, щоб…
У ніч на 1 травня далекого 1966 року двоє товаришів по робочому гуртожитку над головним…
Весна закінчується, попереду літо, але астрологи радять не розслаблятися та продовжувати стежити за своїм самопочуттям.…