Слід знати, що в томатах, що пролежали кілька днів у холодильнику, концентрація нітратів стає вищою, ніж у щойно зірваних.
Овочі з надлишком нітратів, особливо зелені культури, мають потужні стебла і листя неприродно інтенсивного темно-зеленого кольору, іноді з синім відтінком. Точно визначають їхню кількість у лабораторії агрохімічної та санітарно-епідеміологічної служб.
Зменшити рівень нітратів в овочах та зелені можна шляхом витримки їх у чистій воді. Через 20 хвилин частина хімічних сполук перейде із продукції у воду.
Простий рецепт дуже смачних і улюблених з дитинства ласощів не залишить байдужими ні дітей, ні…
Що змінилося у процесі оформлення інвалідності?
Хто отримуватиме надбавку до пенсії протягом двох місяців і що для цього потрібно.
Хто може отримати по 10800 гривень та де реєструватися.
Всі ми знаємо про користь активованого вугілля, особливо після свят чи інтоксикації організму. Він допомагає…
Клієнти "ПриватБанку" можуть не платити за одну послугу. Що саме дістанеться безкоштовно?