П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаГрошіЧому не всі українці отримали обіцяні 6500 гривень?

Чому не всі українці отримали обіцяні 6500 гривень?

Этот материал также доступен на русском языке
Чимало українців не змогли отримати допомогу від держави у розмірі 6500 гривень. Справа в тому, що Міністерство економіки не перерахувало всі кошти, які необхідні для виплати допомоги.

Про це йдеться у роз’ясненні ПриватБанку на сайті Мінфіна, пише Обозреватель.

“Банк є одержувачем коштів від Міністерства економіки та здійснює зарахування на картку відразу, як тільки гроші надходять на рахунки банку. Міністерство економіки є розпорядником державних коштів, який відповідає за нарахування коштів на зазначені рахунки користувачів”, – йдеться у коментарі банку.

Українці скаржаться, що подали заявку на отримання допомоги у «Дії», проблем не виникло, проте гроші досі не перерахували. Подати заявку можна було до 1 квітня. Усі, хто встиг це зробити у перші тижні роботи програми, свою допомогу вже отримали.

Отримають гроші і ті українці, які надіслали заявку у другій половині березня. Проте банк перерахує кошти на їхню карту, як тільки отримає гроші з бюджету.

Допомога у розмірі 6500 гривень надавалась мешканцям таких областей: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Київська області та Київ.

Підсумувавши, можна сказати таке: якщо ви встигли подати заявку до кінця березня і в «Дії» її не було відхилено, то гроші будуть зараховані після того, як Мінекономіки перерахує необхідні кошти.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні