Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 11 по 17 квітня

Гороскоп на тиждень із 11 по 17 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Астрологи розповіли, як різним знакам зодіаку скоординувати свої дії на найближчий тиждень.

Овен
Середина квітня – чудовий час для примирення із сусідами та родичами. Головне, щоб ініціатива виходила від вас. Також на тижні може повторитися неприємна ситуація з минулого.

Телець
Цього тижня може виникнути проблема із фінансами. Але не засмучуйтеся, це гарний час для вирішення фінансових питань. Подбайте про своє здоровʼя – більше відпочивайте і спіть.

Близнюки
На початку тижня ви нарешті зможете зустрітися зі своїми близькими, яких давно не бачили. Якщо ви захочете відновити звʼязок після сварки або розлуки, то зробіть це у середу або четвер.

Рак
Початок тижня зірки радять провести у тиші – це допоможе нормалізувати емоційне здоровʼя.
Особливу силу в ці дні має молитва. Також Ракам вдасться вирішити деякі юридичні та адміністративні питання.

Лев
У вас помітно покращаться стосунки з близькими та друзями. Не варто відмовлятися від запрошення прийти до гостей, комусь потрібна ваша підтримка. Але треба бути обережним, тиждень несприятливий для поїздок.

Діва
У перші дні тижня вас буде супроводжувати везіння. Тому беріться за найскладніші справи – і успіх вам забезпечений. Головне, діяти за планом і без поспіху. Друга половина тижня загрожує нестачею грошей.

Терези
На початку тижня вам вдасться врегулювати адміністративні або юридичні суперечки. Також зірки радять приділити особливу увагу здоровʼю. Можливі травми та інфекційні захворювання.

Скорпіон
Тиждень сприятливий для вирішення фінансових питань. Можливо, вам повернуть борг або, навпаки, позичать гроші. Також це вдалий час для лікувально-профілактичних процедур. Також намагайтеся більше відпочивати.

Стрілець
Початок тижня пройде на оптимістичній хвилі. Тим часом, середина тижня несприятлива для вирішення побутових питань. Також ви ризикуєте бути втягнутими у чужі конфлікти.

Козеріг
Козерогам зірки радять завести домашню тварину (яку ви зможете доглядати), навести в будинку порядок і зайнятися кімнатними рослинами. Домашні відносини позитивно вплинуть на ваше здоровʼя.

Водолій
Тиждень краще провести у спілкуванні з дітьми або онуками. Намагайтеся зробити щось приємне собі та своїм рідним, наприклад, спекти пиріг. Середина тижня несприятлива для будь-яких поїздок.

Риби
Зверніть увагу на стосунки у сімʼї. Вам вдасться подолати колишні образи і вирішити
суперечки між рідними людьми. Протягом усього тижня намагайтеся відпочивати, інакше можливі проблеми зі здоровʼям.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні