П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНове в законодавствіРада безпеки попередила, що чекає чоловіків, які незаконно виїхали з України під...

Рада безпеки попередила, що чекає чоловіків, які незаконно виїхали з України під час війни

Этот материал также доступен на русском языке
Усіх людей, які залишали Україну після 22 лютого, зафіксовано.

Данилов анонсував “сюрпризи” для деяких українських чоловіків, оскільки не всі чоловіки залишили охоплену війною Україну на законних підставах.

Усіх чоловіків, які з початку дії режиму військового стану в Україні залишили її без відповідного дозволу, на зворотному шляху будуть затримані для отримання пояснень.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов в ефірі всеукраїнського телемарафону, передає ТСН.

“Коли хтось повертатиметься на територію нашої країни, ми чітко розумітимемо, коли він її покинув. Система прикордонників працює бездоганно”, – наголосив секретар РНБО.

За його словами, усі люди, які залишали Україну після 22 лютого, зафіксовано. На зворотному шляху вони повинні пояснити, через який пункт вони залишили країну і на підставі яких нормативно-правових документів. Також Данилов зазначив, що кожен, хто поїхав до “відрядження”, повинен мати окремий документ від прикордонників.

Нагадаємо, вранці 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Тоді ж в Україні запровадили воєнний стан. Згодом його дію продовжили ще на місяць – до 25 квітня

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні