Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ "Нафтогазі" розповіли, як платити за комуналку під час війни

У “Нафтогазі” розповіли, як платити за комуналку під час війни

Этот материал также доступен на русском языке
Багато українців через війну залишили свої будинки. Деякі житла просто зруйновані. Серед них багато сумлінних громадян, які звикли щомісяця звітувати за спожиті енергоносії та сплачувати комунальні рахунки. Вони розгублені і не знають, як треба оплачувати комуналку, якщо житла вже нема.

З таким питанням звернулися деякі споживачі до свого постачальника газу – компанії «Нафтогаз», пише biz.today.

“Нафтогаз”, у свою чергу, просить своїх клієнтів відзвітувати за спожитий газ до 5 квітня. Адже завдяки своєчасно переданим показаv лічильника можна визначити, скільки газу використали українці, і як змінилося споживання у цей тяжкий час.

“Упевнені, у вас купа справ та планів, але передавати покази газового лічильника оператору ГРС так само важливо, як і у мирний час. Ми просимо всіх клієнтів по можливості передати дані до 5 квітня, щоб у ваших квитанціях було нараховано правильні обсяги спожитого газу” , – Звертається «Нафтогаз» до своїх абонентів.

Ті, у свою чергу, цікавляться, як передати показання, якщо немає зворотного зв’язку зі своїм облгазом, або якщо зняти показання лічильника неможливо. Є й такі, хто вже втратив свій будинок, і їм просто нема куди повертатися з евакуації.

Прес-служба “Нафтогазу” відповіла своїм споживачам, що вони мають діяти відповідно до ситуації. Тому показання слід передавати залежно від обставин. Людям радять передати у звіті останні свідчення газового лічильника.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні