П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп здоров'я на квітень

Гороскоп здоров’я на квітень

Этот материал также доступен на русском языке
Квітень - час довгоочікуваного тепла і сонячних днів, які, незважаючи ні на що, пробуджують в нас надію на краще.

Однак весна – час підступний: через ослаблений після зими імунітет загострюються хронічні захворювання, виникають застуди. Що ж про стан нашого здоров’я у квітні говорять зірки?

 Овен

Овнам потрібно звернути увагу на стан сечостатевої системи. Щоб уникнути затримки рідини в організмі, варто виключити з раціону все гостре та солоне. Також у квітні вам можуть загрожувати інфекційні захворювання і прояви алергії. Починаючи з середини місяця, не перевтомлюйтеся і бережіть зір.

 Телець

Тельців у квітні можуть турбувати проблеми зі шкірою та депресії. У другій половині місяця рекомендується зайнятися профілактикою захворювань підшлункової залози та нирок. Дуже корисним є у цей час лікування травами. По можливості намагайтеся більше відпочивати.

 Близнюки

У квітні у Близнюків головні проблеми – побутові травми та загострення хронічних захворювань. Намагайтеся бути особливо обережними у поводженні з електроприладами. Крім того, цього місяця добре займатися йогою, але тільки після консультації з лікарем.

 Рак

Ракам у квітні слід берегти суглоби та ступні. Можливе загострення хронічних захворювань у першій половині місяця. Також у квітні можливі головні болі, проблеми з судинами та дистонія.

 Лев

У квітні зірки радять Левам обмежити вживання молочних продуктів, оскільки це може спричинити проблеми із травленням. Крім того, Левам потрібно поберегти щитовидну залозу, а також горло, оскільки у квітні велика ймовірність застудних захворювань.

Діва

Дівам зірки радять подбати про нервову систему. По можливості обов’язково відпочивайте і гуляйте на свіжому повітрі. Це благотворно вплине на імунну систему, особливо у тих, хто страждає на хронічні захворювання носоглотки. Якщо застудилися, не затягуйте з лікуванням, інакше можуть виникнути ускладнення у роботі нирок та сечового міхура. Можливі отруєння та алергія.

 Терези

У квітні Терезам потрібно подбати про здоров’я горла та щитовидної залози, а також уникати протягів та переохолодження. Включіть у раціон продукти, багаті на йод. Якщо вас турбує здоров’я, квітень – чудовий час для діагностики.

 Скорпіон

Головна небезпека місяця для Скорпіонів – протяги та переохолодження, внаслідок чого ви ризикуєте підхопити застуду з ускладненнями. Особливо небезпечними є захворювання горла. Будьте обережні при користуванні горючими рідинами. Бережіть нервову систему.

 Стрілець

Квітень для Стрільців травмонебезпечний місяць, особливо це стосується тих, хто водить автомобіль. Намагайтеся уникати надмірних навантажень, особливо на очі. Крім того, бережіть нервову систему, оскільки є можливість виникнення безсоння. Також проблеми можуть принести варикозне розширення вен, захворювання легень та суглобів.

 Козеріг

У Козерогів у квітні вразливою є нервова система. Захворювання, що виникають у цьому місяці, швидше за все буде важко діагностувати. Тому краще відразу приділіть увагу серцево-судинній системі і частіше бувайте на свіжому повітрі, що допоможе уникнути головного болю. У другій половині квітня зірки сприяють лікуванню хронічних захворювань.

 Водолій

Здоров’я Водоліїв у квітні побоювань не викликає, хіба що можливе отримання травм. Добре проводити профілактику різних захворювань і боротися з хронічними недугами. У другій половині квітня не варто проходити обстеження – можливими є помилки та неправильні діагнози.

 Риби

Рибам у квітні варто зайнятися профілактикою авітамінозу і збільшити фізичні навантаження. Починаючи із середини квітня, зверніть увагу на нервову систему. Більше бувайте на свіжому повітрі, тому що висока ймовірність головного болю.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні