П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовини«Укрзалізниця» повертає платний проїзд: названі напрямки

«Укрзалізниця» повертає платний проїзд: названі напрямки

Этот материал также доступен на русском языке
При цьому евакуаційні поїзди внутрішнього сполучення та міжміські електрички залишаться безкоштовними.

Повернення до систематизованого продажу квитків на міжнародні рейси дозволить пасажирам планувати свою подорож заздалегідь та гарантовано забезпечити собі місця у вагоні, адже посадка буде за квитками.

“2,75 млн українців та громадян інших країн уже врятовано залізницею та доставлено у безпечні місця – і ми продовжимо це робити, свідомо залишаючи всі внутрішні евакуаційні рейси безкоштовними. Це питання честі для нас, адже хтось повинен мати можливість убезпечити себе та своїх близьких, залишивши “найгарячіші” точки в безпечних вагонах Укрзалізниці, – каже Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці.

Зазначається також нормалізація трафіку за кордон – близько 12 тисяч пасажирів на день замість 20 тисяч ще тиждень тому.

Повернення платних квитків дозволить виконати свої зарплатні зобов’язання перед поїзними бригадами, які з першого дня війни самовіддано відправляються до рятувальних евакуаційних рейсів, де-не-де курсуючи по два тижні поспіль, підкреслив Олександр Перцовський.

Евакуаційні рейси Укрзалізниці всередині країни не потребують купівлі квитків, посадка є безкоштовною, пріоритетом користуються діти та матері.

Нагадаємо, що на сайті https://uz-vezemo.com/ доступний повний список актуальних рейсів, а рейси з відкритим продажем позначені зірочкою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні