Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовиниКоли лист Путіну не допоміг...

Коли лист Путіну не допоміг…

Этот материал также доступен на русском языке
Із 2014 року на території нашої країни неспокійно. З того часу і звичайні громадяни та волонтери завжди намагалися підтримати наших військовослужбовців. Не залишалися осторонь і люди похилого віку, які не з чуток знають, що таке бойові дії.

А зараз вибухнула справжня війна. І знову пенсіонери дивують. 83-річний Микола Шевчук, який мешкає у місті Новодністровську Чернівецької області, пожертвував армії всі свої заощадження.

Починаючи з подій, що відбувалися у Криму та на Донбасі, Микола Григорович писав листи до російського президента. Ціла папка звернень, у яких пенсіонер просив «припинити провокації на Сході України», «не кривдити українців, які залишилися в окупованому Криму», «не вбивати українських солдатів». Перечитуючи ці терміни, літня людина не в змозі стримати біль та сльози.

А нещодавно Микола Шевчук перерахував Збройним Силам України усі свої заощадження, які збирав на «чорний день» – майже 400 тисяч гривень. Він знає про труднощі армійської служби та проблеми армії. І вирішив допомогти вже не словом, а ділом.

Літня людина живе скромно, тому й вдавалося відкласти з пенсії. Коли українці дізналися про благодійність пенсіонера, почали дзвонити та пропонувати повернути гроші, які він віддав ЗСУ. А Микола Григорович відмовляється просити людей перерахувати ці гроші на рахунки нашої армії. І звертається до багатих людей та олігархів: «Не ховайте свої гроші в офшорах. Допомагайте країні. Допомагайте армії, щоб вигнати агресора».

Джерело .

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні