Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаНовиниДля виплат пенсій та соціальної допомоги в Україні було створено координаційний штаб

Для виплат пенсій та соціальної допомоги в Україні було створено координаційний штаб

Этот материал также доступен на русском языке
Непрацювані альтернативні способи виплати пенсій та соціальної допомоги на випадок збоїв стандартних способів.

Мінсоцполітики, Національна соціальна сервісна служба та Пенсійний фонд України створили координаційний штаб для забезпечення сталості та безперебійної роботи соціального захисту в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє Мінсоцполітики у Фейсбуці.

«На першому засіданні координаційного штабу сплановано порядок збору інформації про потреби переміщеного населення та наявні ресурси для задоволення цих потреб із департаментів соціального захисту місцевих державних адміністрацій, дії щодо залучення допомоги донорів, благодійних та громадських організацій для забезпечення життєвих потреб переміщених осіб», — йдеться у повідомленні.

Найближчим часом запрацюють інформаційно-координаційні гарячі лінії, які будуть переорієнтовані з Урядового контактного центру 15-45, 15-39, 15-47.

Також вже напрацьовано альтернативні способи виплати пенсій та соціальної допомоги на випадок збоїв у роботі тієї чи іншої банківської установи, а також для переміщених осіб, які отримують пенсію через поштового оператора.

Джерело: finance.ua

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Приватбанк продовжив карти та скасував комісію на зняття готівки з кредитних карток

Нове на сайті