Нам знадобляться:
Рисова крупа – 1,5 склянки,
молоко – 1,2 літри,
яйце – 2 штуки,
манна крупа (для панірування),
рослинна олія та цукор – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирно-шоколадний мус.
Буряк – це один із найпопулярніших коренеплодів, який вирощують українці на своїх городах. Але не…
Гусеничні трактори є поширеною спецтехнікою, яка характеризується високою потужністю, маневреністю, широким спектром застосування. Вони застосовуються…
Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…