Нам знадобляться:
картопля – 7 штук,
сир твердий – 200 грам,
яйця – 1 штука,
панірувальні сухарі,
сіль та чорний перець – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запіканку по-французьки з картоплі.
Салати – це обов'язкова складова святкового меню, хоча чому не порадувати себе смачним салатом у…
Бур'яни з'являються на наших ділянках разом із культурними рослинами, а іноді й раніше. До яких…
1 травня очікується сонячна погода без опадів у всій Україні.
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
Для тих, хто пече паски самостійно, дуже важливо, щоб вони вийшли пишними ароматними, здобними, щоб…
У ніч на 1 травня далекого 1966 року двоє товаришів по робочому гуртожитку над головним…