П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 7 по 13 лютого: дощі

Погода в Україні на тиждень з 7 по 13 лютого: дощі

Этот материал также доступен на русском языке
Погода цього тижня радуватиме плюсовими температурами. Сонячних днів буде мало, зате дощів із дрібним снігом – достатньо.

У понеділок, 7 лютого , весь день у Києві буде хмарним, а у другій половині дня можливий мокрий сніг із дощем, температура вдень становитиме +2 градуси. У східних областях без опадів, повітря прогріється до +3 градусів. У західних областях також плюсова температура вдень – +2-3 градуси, дрібний дощ зі снігом. У південних областях удень до +7 градусів, похмуро, але без опадів.

У вівторок, 8 лютого , у Києві вдень +2 градуси та похмуро. На сході – 1-2 градуси, дрібний дощ зі снігом. На заході вдень +2 градуси та дрібний дощ. На півдні вдень +5 градусів, невеликий дощ.

У середу, 9 лютого , у Києві вранці сніг з дощем, температура повітря становитиме +5 градусів. У східних областях удень 0 градусів, уночі сильний сніг, який до обіду має закінчитись. У західних областях синоптики прогнозують удень +6 градусів, уранці можливий дощ. У південних областях +6 градусів та без опадів, але сонце з’явиться ближче до вечора.

У четвер, 10 лютого , у Києві вдень +6 градусів і без опадів. На сході 0 – +1 градус, опадів не передбачається. На заході рекордні +8 градусів, хмарно. На півдні вдень +5-6 градусів, хмарно із проясненнями.

У п’ятницю, 11 лютого , у Києві +5 градусів та дрібний дощ. У східних областях удень +3 градуси, невеликий дощ. У західних областях буде хмарно, пройде дрібний дощ, температура вдень +4-5 градусів. У південних областях удень +8 градусів, без опадів.

У вихідні, 12 та 13 лютого погода особливо не зміниться, вдень у всіх областях переважатиме плюсова температура – +1-3 градуси, вночі – мінус 1-6 градусів. Невеликий сніг можливий у всіх регіонах, крім півдня. Великих снігопадів із сильними морозами синоптики не прогнозують.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про погоду на тиждень із 31 січня по 6 лютого.

Підготовлено за матеріалами Sinoptik

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні